GOD NATT – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

GOD NATT

vilken jäkla match.. helt sjukt. det var spännande hela matchen. dom vann alltså med 2-1, som jag sa! viking gör 1-0, vadim får rött kort, micke gör 1-1 innan paus. det blir straff i 94e och steffen sätter den. det var en skön känsla måste jag säga.

nu måste jag sova, ska ju snart upp! drygt. men det är bara kämpa 2 dagar. sen får jag hem och njuta lite. jag saknar micke, som fan. tur att jag snart får annat att tänka på. det behövs. god natt, vi hörs imorgon efter jobbet. sov gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hjerteboks

    Ja, kampen var veldig spennende. Både Lustig og Iversen var kjempe flinke : ) Jeg var sikker på at løpet var kjørt da Demidov ble utvist, målet til Micke fikk håpet opp igjen! Hehe, skuffelsen varte ikke så lenge da.

Annons