VÄSTERÅS PÅ TORSDAG – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

VÄSTERÅS PÅ TORSDAG

nu är tåget bokat. på onsdag 16.50 åker jag till västerås. det ska bli otroligt skönt. jag ska nog ta mig till stugan och bara vara där någon dag. men det blir inte många dagar tyvärr. måste nog åka tillbaka på söndagen igen. men det blir iaf 4 dagar hoppas jag. jag längtar!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Evve, jag vill ha josse på torsdagkväll!! 🙂
    Dagmammekväll på björnön. Ska jag gå dit eller ? 😛
    Ni får båda gärna följa med. Om det är bra väder…

  2. Evelina

    Hej 🙂 Nu har jag rensat torsdags kvällen.. hihi. Vid 17-18 så är jag ledig för att få träffa dig 🙂 Blir det bra tror du? love <3

Annons