SÅ ENSAMT.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

SÅ ENSAMT..

tror ni inte att jag drömmer en mardröm i natt? så typiskt när jag sover ensam. vaknade och kunde nästan inte somna om, funderade på att vara vaken tills jag skulle upp och jobba. men jag lyckades somna om. timmarna på jobbet gick sakta. när jag väl kom hem så lyckades jag inte somna. hann kolla på ett avsnitt av teen mom och tv innan jag lyckades sova en stund innan micke ringde och väckte mig. dagen känns ganska meningslös på nått sätt. mesta dels för att jag tillbringar den ensam. jag saknar min man. som sagt. det är sjukt, ibland vill man vara ensam ett tag. men när man väl blir det så hatar man det. men det är nyttigt att sakna varandra. jag överlever nog, hehe. vet inte vad jag ska göra av dagen. fanny frågade om jag skulle med och äta middag med några andra tjejer. det funderar jag på. vet inte exakt när det blir och om det blir. annars har jag ingenting alls planerat. jag önskar att jag gjorde lite mer om dagarna, så jag kunde lägga ut lite mer bilder här. för just nu är det enda jag har på mig mjukisar, till jobbet från jobbet och efter jobbet. men jag orkar inte att klä på mig annat om jag bara ska vara hemma. jag är fortfarande trött. vi hörs lite senare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kari

    Uff Josefin,eeeh ensom føles så jævlig,jeg er selv en pesron som er så vant til å ha mennesker rundt meg,spesielt den jeg er glad i, jg hadde sånn marrerit engang hehe føles ikke bra..man må bli bare venne seg til deg. Du burde kanskje tenke på noe annet,tren,les,se på film hmm..tenk positiv sånn at tiden går. Stay strong 🙂

    1. josefinjohnsson

      kari: ja men det är så typiskt, att drömma mardrömmar när man är ensam och vakna upp rädd. det gillar jag inte. men nu åker jag ju till sverige imorgon så det blir bra 🙂 blir inte så många nätter ensam här iaf. jag försöker vara positiv, just nu känns det bra eftersom jag snart åker 🙂

Annons