SVIDANDE ÖGON – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

SVIDANDE ÖGON

jag är trött, mina ögon svider. men jag har en känsla av att jag kommer att ha svårt att somna ändå. plötsligt så blev jag väldigt upptagen på internet. det är de som håller mig uppe också när jag ska somna själv. måste ju upp och jobba en sista gång innan jag åker. sen måste jag hem och packa. jag ser fram emot att få vara hemma i västerås några dagar, bara komma hem till hökåsen en stund. skööönt! träffa leon ska jag göra för första gången. det ska bli riktigt kul. nej nu måste jag sova. vi hörs imorgon, efter jobbet såklart.

imorgon tänkte jag nog köra en frågestund, det passar ju bra eftersom att jag tar tåget 16.50. då har ni hela kvällen på er att ställa frågor så svarar jag på dom på torsdag. låter bra va?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. isacathrine

  Håper du sov bedre i natt:)
  Du får kose deg masse i Vesteräs i helgen!
  Også skal jeg prøve å komme på noen smarte spørsmål på min egen togtur til Trondheim i dag:P

 2. kari

  Har du og Mike plan om å gifte dere?
  Hvorfor startet du med å blogge?
  Ville du flyttet hvor som helst med Mike,tenker uansett hvilket land?
  hvis Mike blir tatt ut til VM,drar du til Sør Afrika da?
  En ting jeg liker av deg er at du virker veldig nærjord jente,ehehe er du alltid vært sånn?
  Hvor mange peircing har du?
  Har du gode venner i Tr.heim?
  Du,jeg er ikke så glad i å lese blogger men kom bort på din,din likte jeg VIRKELIG du skiller deg ut liksom,stå på :))
  Thats it! <3

Annons