THAI MAT – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

THAI MAT

på torsdag eller fredag ska jag förhoppningsvis klippa mig och färga håret! det ska bli skönt. få bort lite av utväxten. men utväxt ska jag fortfarande ha, men inte alls lika stor. mitt hår är så slitet nu så det behöver klippas, en inpackning ska jag passa på att köpa när jag är i sverige också. blir ju mycket billigare. ska försöka få färgen på slingorna att bli lite mer likt löshåret. skönt att bli lite fin till sommaren. det är min brors flickvän som ska göra det på mig, hon är utbildad frisör nu. tar studenten om inte så länge. jag passar alltid på att klippa mig när jag är hemma. tycker inte om att gå till en ny frisör.

nu ska jag åka och köpa lite mat, det får bli thai. det är lätt för då kan man skippa riset. är inne på min tredje dag utan kolhydrater. men den där löpningen har jag fortfarande inte kommit igång med. jag tror att det får bli när jag kommer tillbaka hit. har nog inte så mycket tid över för löpning när jag är i västerås. prioriterar nog annat. men vi får se hur det går att bara skippa kolhydraterna, om det ger någon effekt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons