ONSDAG – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

ONSDAG

nu har jag nästan packat klart. det behövs inte så mycket kläder eftersom att det bara är några dagar. dessutom kommer jag förmodligen att shoppa lite nya kläder 🙂 jag måste äta, packa klart allt, städa lite, geisha måste äta och ut, ringa taxi. sen är jag nog redo att åka. det blir lite tråkig bloggning nu, men det kommer bilder och så vidare de närmsta dagarna. då händer det ju lite mer. nu ska jag åka och köpa lite mat så jag har det gjort. vill inte stressa sen. vi hörs nog en gång till innan jag åker!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons