FRAMME! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

FRAMME!

efter en ganska lång och lite tråkig tågresa plus en timme i bil är jag äntligen framme. det tog alltså på ett ungefär 11 timmar att åka hit. men vad gör man inte. vi fick vara helt ensamma i vår kupé på tåget. det var riktigt skönt för vi kunde sova i princip hela den långa biten. så jag har sovit ungefär 4 timmar. vet inte om det är någon idé att gå och sova något nu. ska klippa mig och färga håret kl 8. måste nog duscha, fixa mig och ut med geisha innan de. ligger i sängen och vilar lite nu iaf. ögonen svider. den här dagen är full av saker! det älskar jag. först är det som sagt att fixa håret, mysa lite med min brors son leon. sen direkt ner på stan med paulina och äta spicy! gooott. det längtar jag efter. paulina åker till linköping över helgen, bra tajming va? så vi hinner inte ses så mkt. bara en snabbis över en lunch. bättre än inget! kanske hinner svänga förbi min bror i hans nya tatuerings studio också när jag ändå är på stan. det vore kul. sen så ska jag hem och hämta geisha, åka och hämta upp johanna ellen och max för att åka till min farmor och hänga lite. som jag saknar henne. jag har världens bästa farmor. och så vid 18 ska jag träffa evelina, vi ska med johanna ellen och max till björnön för lite grillning med dagmamman. mysigt. ponnyridning, fiskedamm och sånt mysigt. hoppas på bra väder hela dagen. geisha blev lite ledsen när vi kom hit, mamma alva och papitjolo är i stugan. hon hoppades nog på att dom skulle vara här som vanligt. men hon blev glad av att träffa jesper och pappa. på fredag får hon träffa de andra. nu tänkte jag nog vila en stund, sen måste jag hoppa in i duschen. känner mig så ofräsch. dagen är ju som sagt fullsmockad med saker att göra. så vi hörs senare ikväll förmodligen. om jag inte får någon tid över. då kommer det i alla fall massor av bilder så klart 🙂

papitjolo och geisha i trondheim

alva och geisha (och nasse) i hökåsen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons