I WANT.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I WANT..

jag pusslade ihop ett litet kollage med vad jag vill köpa i stockholm. visst finns det mer än så jag vill ha. men jag skulle inte ha råd att köpa allt, haha.

ett par vita höga converse vill jag ha, har bara ett par höga och de är helsvarta. skulle gärna ha ett par svarta med vit sula också. men det får nog vänta, vi börjar med vita nu till sommaren. dr martens, som ni redan vet. hoppas jag kan ha dom i storlekarna. dom ska tydligen vara rätt stora och de minsta som finns är 36 (tror jag). så håller tummarna på att jag kan ha dom. en lång kjol, fint fint fint. till ett par grova boots maybe, eller sandaler. tubanen.. fast jag är mer inne på hårbands turban. någon som vet vart det finns i stockholm? orkar inte gå runt och leta.. jag hittar ju knappt. och till sist, jeans shortsen. jag har ett par från weekday som jag gillar. men jag vill ha några som är lite pösigare. det borde inte vara så svårt att hitta. weekday ska få sig ett besök, for sure. och monki. kanske urban outfitters. zara, topshop. ja.. nått sånt 🙂

jag blev glad när jag kollade in på yr för det ska vara 18 grader varmt idag. så jag kunde inte sova något. gick och duschade och rakade benen i hopp om att kunna vara barbent för första gången i år. det vore väldigt härligt. men till en början får strumpbyxorna sitta på. ska ju iväg innan 8, då är de kallt. jag målade till och med tånaglarna nyss. med depends nr 192. det är färgen jag använder på fingrarna också btw. en favorit just nu. spring och köp!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hjerteboks

    Jeg elsker converse. Har tre par, men et er desverre ødelagt og et finner jeg ikke igjen. Har planer om å kjøpe meg røde så fort jeg finner dem da.

Annons