TRÖÖÖTT – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

TRÖÖÖTT

tänkte bara kika in och säga hej. är hos min syster med evelina. vi ska äta lite ostbågar och dricka cola snart. ellen har precis gått och lagt sig. mysiga unge. hon gör mig glad. önskar jag kunde umgås mer med henne, max och leon. leon var så sjukt söt. han är en miniatyr av jimmy. sjukt 🙂 när jag kommer hem ikväll kommer det bilder. så kika in då. sjukt rött är jag också. blir skönt att somna ikväll. imorgon åker jag till stugan! på nått vis.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josefinjohnsson

      hm: ja det är faktiskt helt underbart att komma hem ibland. det behövdes verkligen! det var bra nyheter. hoppas de håller vad dom lovar 🙂 vilket inte händer så ofta när det gäller vädret…

Annons