EMPTY HOME – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

EMPTY HOME

bilder från stugan.

hemma från stockholm! vi kom iväg lite sent så det blev inte jätte mycket shopping. men jag fick med mig en sak hem i alla fall!! vad det blev får ni se imorgon. jag är nöjd över det iaf. men det konstiga är att inte ens shopping gör mig speciellt glad just nu. inte som det kan göra. då måste det ju vara något fel? ja något fel är det. just nu känner jag mig väldigt ensam. i ett stort hus, utan geisha, utan familj, utan vänner och utan pojkvän. jag har lite smått ångest över att jag måste åka tillbaka till trondheim imorgon. inte för att åka tillbaka, men för att jag måste åka dit och vara ensam till på torsdag, jobba alla dagar. just nu är jag tom, med en mage som gör ont för andra kvällen i rad. ligger med en varmvatten flaska på den i hopp om att det ska göra mindre ont. jag är bara helt tom, jag önskar jag kunde göra nånting åt det. det känns tungt. jag vill förstå. hoppas ni mår bra iaf. jag tänkte försöka sova nu. krama min varma flaska. vi hörs imorgon helt enkelt. god natt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. isacathrine

    Ååh, det så bare utrolig herlig ut, skikkelig idylliskt!
    Så heldig du/dere er som har et sånt sted!
    Jeg har alltid sagt at jeg egentlig ikke vil ha noe hytte, og hvertfall ikke ved vannet, men nå tror jeg kanskje jeg ombestemmer meg:P

  2. Silje

    Jeg vet så godt hvordan det føles. Hold deg opptatt med ting å gjøre – les bøker, se tv-serier, tren eller gjør andre ting. Det er når man gjør ingenting og får tid til å tenke at det er verst. Hang in there! Klem

    1. josefinjohnsson

      silje: ja det är riktigt tråkigt ensam. men man får ju tid till mycket annat, vilket är positivt 🙂 fast just nu har jag lite svårt att se de positiva, haha. men tack 🙂 kram

Annons