MOT TRONDHEIM IGEN – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

MOT TRONDHEIM IGEN

tänkte bara säga hej innan jag packar ner datorn för att åka tillbaka till trondheim. det känns inte jätte bra. men jag måste ju jobba. hade gärna vart kvar här till på torsdag. så jag slapp vara ensam. men allt kan ju inte gå som man själv vill. tåget går 22.31 så jag måste åka om en timme ungefär. jag har ju i alla fall geisha. det är ju en liten tröst. nej vi hörs i trondheim istället. nu är jag bara ledsen. då har det förhoppningsvis gått över lite 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Onkel jimmy

    Ja hej då lillsyrran. Det var trevligt å ses om än bara för en kort stund. Är ju inget blogmonster men kikar allt oftare in och kollar hur det knallar och går för dig. Börjar skissa lite smått på mickes konstverk så ses vi när ni dyker upp i v-ås.

    Fridens.

  2. isacathrine

    Når er du i Trondheim igjen når toget går så sent?
    Er vel ikke akkurat en kort togtur heller fra Stockholm(?) til Trondheim..

Annons