FRÅGOR & SVAR – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

FRÅGOR & SVAR

Når fikk du/dere Geisha? jag köpte henne i december 05. så jag har snart haft henne i 5 år 🙂

Hva er favorittsangen din atm? jag har faktiskt ingen, tråkigt jag vet. men så är det 🙂

Hvilke blogger leser du mest? min systers, mina vänners, sen så läser jag massor av olika då och då.

Hva slags accessories foretrekker du? just nu är jag mest inne i klocka, min älskade som jag fick av mikael. annars så är det riktigt snyggt med stora halsband och mycket ringar. men jag har inte orkat köpa några ringar än, haha. men det är snyggt!

Kan du svare i videoblogg eller lage en senere? hmm, jag är nog inte den som gör videoblogg. kanske någon gång i framtiden. haha 🙂 men jag lovar inget. måste jobba på mitt självförtroende först..

Är Mikael din förste pojkvän ? hur såg dit liv ut innan du träffade honom? nej det är han inte. men han är den mest seriösa pojkvän jag haft. min första sambo. den bästa man kan önska sig 🙂 innan jag träffade mikael så jobbade jag lite som vikarie på fritids, spelade fotboll ungefär varje dag. jag umgicks med paulina eller evelina nästan varje dag, så det är en stor omställning att känna sig såhär ensam. jag hängde mycket med min syster också. ja, ungefär så.

Har du tenkt og studere etterhvert? Isåfall hva? jag vill studera! men det känns lite svårt just nu. speciellt med tanke på att jag inte kommer hinna plugga klart om jag ska läsa något här i trondheim. men jag skulle vilja läsa något kreativt, gärna något inom mode. vi får se om jag hittar något som passar mig senare 🙂

Hvilke interesser/hobbyer har du? så du hadde spilt forball tidligere, savner du det? ja jag spelade fotboll tidigare och jag saknar det jätte jätte mycket. trodde aldrig att jag skulle sluta men nu blev det tydligen så.
Vet du om Ray-Ban brillene dine finnes i flere str? Jeg har samme par, men synes ikke de passer så godt til meg som de gjør på deg! ja det gör dom, jag har den största storleken. dom kan se väldigt små ut annars 🙂 men jag har nog ganska litet ansikte.

Hvilken type musikk liker du? jag gillar rock 🙂

Har du spilt fotball før? I så fall hvilken posisjon hadde du? ja det har jag, började spela fotboll när jag var 6 år. jag spelade forward 🙂

Hvor liker du å dra på ferie? där det är varmt och god mat 🙂 i vinter blir det nog thailand! där har jag aldrig vart.

Hvor mange piercinger har du? jag har 2 stycken.

Hva synes du om wordpress? jag gillar wordpress! nästan bättre än blogg.se faktiskt.

Hvordan sminke bruker du? jag brukar använda lite puder, rouge, ögonbrynspenna, kajal och mascara. sprutar hårspray på en tops och formar ögonbrynen med. det är ett tips om ni vill att dom ska sitta på plats 🙂

Hvor får du inspirasjon fra? Du har bra stil!! tack! jag får inspiration från de mesta. internet, tv, tidningar, min omgivning, vänner osv 🙂

Trener du ofte? Hvordan trener du? nu har jag inte tränat på jätte länge! men vanligtvis så tränar jag några gånger i veckan. innan jag började jobba så tränade jag ca 5 dagar i veckan på elixia. men nu när jag jobbar och går upp så tidigt så blir jag trött och får inte motivation till att gå och träna lika mycket. nu är mitt gymkort på paus över juni. så i juni blir det bara att gå ut och löpa och eventuellt köra lite styrka hemma. får se hur ofta jag tar mig ut och springer, det återstår att se. ofta hoppas jag 🙂

Har du noen hår/hud tips? hår: sov med fläta, köp en bra inpackning. den håller längre än en billig och man behöver inte ha i lika mycket i håret och inte lika ofta. minst en gång i veckan i alla fall. lite dyrare schampo och balsam är egentligen också bra att köpa, eftersom du inte behöver använda lika mycket så räcker en flaska längre. så det jämnar ut sig i längden 🙂 sen så skulle jag säga att blek inte håret hemma! haha. jag pratar efter erfarenhet. mitt hår har mått mindre bra under mina år. jag har blekt det hemma jämt tills nu när jag gått till frisören de senaste gångerna. jag tänker aldrig mer färga håret hemma. man får det resultat man vill ha om man låter någon som kan göra det! 🙂 det är dyrare hos frisör, men färgen dom använder är mycket bättre för håret. hud: peela, blanda olivolja med socker om ni inte har någon peeling hemma. det funkar jätte bra och blir skönt efteråt.

Lever du sunt? nej, det kan jag tyvärr inte säga. jag försöker vara nyttig osv. men det går inte så bra. men just nu skippar jag kolhydraterna, fast jag kan inte hålla mig undan colan så det jämnar väl ut sig.. haha. men jag skulle gärna vara starkare och kunna vara mer nyttig.

Beste minne, flaueste minne? jag tycker det är jätte svårt att välja ett som är bäst. det är nog omöjligt 🙂  jag kan inte svara på någon av dom, haha. sorry 🙂 jag får klura på den till nästa frågestund så kan ni ställa samma fråga då. hehe.

Har du og Mike plan om å gifte dere? ja det har vi nog. nu ska jag inte säga för mycket. haha. men jag vill gifta mig med mikael. han är den jag vill leva mitt liv med 🙂 men vi har inga planer på att göra det snart!

Hvorfor startet du med å blogge? det vet jag faktiskt inte. kommer inte ens ihåg när jag gjorde det. jag rycktes väl med bara.

Ville du flyttet hvor som helst med Mike,tenker uansett hvilket land? ja det skulle jag göra. visst har jag åsikter och önskemål. men det kommer inte styra vart han hamnar på något sätt. men jag skulle gärna bo någonstans där jag får ett bra liv. geisha måste kunna flytta med också, men nu har hon pass så det ser ljust ut 🙂 jag vill gärna bo någonstans där det finns pluggmöjligheter inom mode. en större stad vore inte fel 🙂 men vi får se helt enkelt. det är spännande!

hvis Mike blir tatt ut til VM,drar du til Sør Afrika da? sverige kom inte med till vm så han kan inte bli uttagen, tyvärr. annars hade jag nog åkt med. det hade vart coolt.

En ting jeg liker av deg er at du virker veldig nærjord jente,ehehe er du alltid vært sånn? tack! 🙂 hm, ja det tror jag nog att jag alltid har vart. och jag hoppas jag alltid kommer vara 🙂

Har du gode venner i Tr.heim? ja det har jag 🙂 men jag saknar mina vänner i västerås! jätte mycket. det är inte samma sak här.

hvorfor har du sluttet å spille fotball? og hva spilte du på banen? hva med å starte opp igjen her i trondheim? först slutade jag för att jag flyttade hit till mikael. jag spelade forward. jag började i byåsen här i trondheim i vintras. men det var inte lika kul som förr. det kommer aldrig bli samma sak. vi hade det bästa laget och sammanhållningen förut. då var fotbollen som roligast. det kommer aldrig komma tillbaka. så tyvärr så känns fotboll inte lika kul längre, det måste vara riktigt kul att spela eftersom det tar sån tid. just nu känns andra saker viktigare, konstigt nog. nu när jag tänker efter så gör jag ju inte speciellt mycket. förutom att mysa med micke i soffan på kvällarna. fast det är ju inget som slår de iofs.

Hvor høy er du? jag har nog kommit upp i 1.60 nu!

Hvor mange piercinger har du, og hvor? jag har 2, en i naveln och en i bröstvårtan. har haft en i näsan som en tjur och en i överläppen i mitten, mitt under näsan.

Er du ofte på rosenborg kampene, og hvem drar du med da? ja det är jag, varje match såklart! 🙂 jag sitter oftast med katarina och michella. och kristina om hon är där!

Hva vil du oppnå med bloggingen? :) jag har nog inga större mål med bloggen. det är dumt att ha. för hur stor chans är det att man kan lyckas med bloggen i dagsläget? det finns ju så extremt många som har så mycket läsare. men såklart man vill få fler läsare, jag blir glad för varenda ny som kommer hit! 🙂

Hvor er det du jobber? liker bloggen din, forresten ;) tack! jag jobbar på ikea, logistik. plockar upp varor i butiken.

Hva er ditt favorittbilde av deg selv (og bare deg)? oj, det var en svår fråga. jag vet faktiskt inte. jag har nog ingen favoritbild av mig själv. men jag hoppas jag får en, snart 🙂

Har du noen hobbyer? jag tycker om att sy och måla/pyssla med inredning. jag vill flytta så jag kan inreda helt från början. annars så är ju bloggen en hobby, haha 🙂

Hva liker du best å gjøre når du er alene hjemme? när jag är ensam hemma så sitter jag i soffan, kollar på tv, har datorn i knät och geisha brevid. jag önskar att jag var mer kreativ när jag är ensam. men har jag något att måla så tycker jag det är jätte skönt och målar gärna möbler/inredningssaker. jag skulle gärna sy oftare. men orken eller kreativiteten finns inte. jag hoppas de kommer snart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Hej 🙂 Detta är säkert en fråga du ofta får men jag måste ställa den ändå! Så, hur är arbetsläget där? Är det lätt/svårt att få jobb? Förövrigt är din blogg hel grym!

  1. josefinjohnsson

   Louise: Hej! 🙂 Jag är inte jätte insatt i om det är lätt eller svårt, eftersom att jag inte söker några jobb själv just nu. Men jag tror att om man kan tänka sig att jobba med nästan vad som helst så är det nog ganska lätt! Tror iaf att det är lättare här än i sverige. Och tack så jätte mycket! 🙂

 2. alindsetmo

  Når jeg er hjemme alene, eller ikke har noe bedre å finne på, så lager jeg scrapbook, med bilder fra ferieturer og tenker på hvordan det var da osv..
  Det er jo bare ett tips til noe du kan gjøre f.eks når du ikke har noe bedre å finne på 😉

Annons