28 GRADER OCH SOL? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

28 GRADER OCH SOL?

såhär ser det ut i trondheim de kommande dagarna enligt yr . 28 grader och sol nästa söndag… kan det stämma? det verkar ju sinnes sjukt. man ska inte hoppas. det vore bara en jäkla bra bonus om det blir det. kan det hända att sommaren är på väg? på riktigt.. jag håller i alla fall alla tummar och tår som går. ge oss sommar!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. HM

    Håper dette blir en realitet 🙂 Jeg er såååå enig med deg når du sier at været betyr så mye…Det gjør nemlig det! Man kan gjøre så utrolig mye mer med sol og varme: Grille, spise ute, bade, sole seg, ta en tur med båten hvis man har det, folk blir jo mer sosiale, og man slipper lag på lag med klær…!
    Krysser fingre!!

  2. alindsetmo

    Jeg skjønner ikke at det kan regne så mange dager i strekk.. Det var jo faktisk meldt penere vær her idag, og det har ikke kommet regn enda heller 🙂
    Håper det blir fint vær til helgen! 😉

Annons