SÖNDAG – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

SÖNDAG

det är sol idag! och det är helt underbart. även om det inte är jätte varmt. men på balkongen så är det vindstilla och då är det varmt! micke kommer hem vid 9 ungefär. om en halvtimme ska jag se 16 and pregnant på mtv. efter det ska jag försöka mig på att göra en äppelpaj till mikael. håll tummarna på att jag lyckas. även om jag blir sur efteråt så ska jag ge det ett försök. fast jag måste gå och köpa vaniljsås på kiosken. jag åt ciao bella idag, igen. skulle köpa thai, men den ena va stängd och vid den andra fanns det ingen parkering, så jag blev sur och åkte hem. åt carbonara, så nu har jag lite ont i magen från pastan. dumt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons