KORSVIKA – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

KORSVIKA

väntar på mikael i bilen, fördriver tiden med att ta kort..

geisha badade direkt när vi kom till korsvika! söta hund.

vi åkte till korsvika efter mickes träning. nu har vi haft tur att kunna ligga där någon timme 2 dagar i rad! vi åkte dit med familjen örlund igår istället för att åka på stan eftersom att det var sol.  ikväll ska vi äta på en thai restaurang. jag längtar, det är så gott. länge sen jag åt deras kycklingsoppa till förrätt. det blir de idag!

imorgon är det äntligen match igen. cupmatch mot alta, någon som ska dit och kolla? 🙂 sen är det match på lördag igen. en bra vecka alltså! dessutom kommer mickes pappa och hans kompis hit över helgen. alltid trevligt med besök.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anjakosa fridgyr

    har mikael lyst på flere tatoveringer? betyr “family”-tatoveringen at dere skal stifte familie snart? 🙂