ROSENBORG – ALTA – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

ROSENBORG – ALTA

jag har lite brottom.. geisha måste äta och ut på promenad innan jag ska åka och hämta upp familjen örlund för att åka till lerkendal. vilket väder vi har idag, regn regn och regn. kul att gå ut med geisha i regnet. det har regnat hela dagen. det är inte kul alls. men det kanske är dags att sluta klaga på vädret, vi bor där vi bor.. men man klagar ändå varje gång det är dåligt väder. vilket blir alldeles för ofta. nu måste jag ge geisha mat, bättre inlägg än såhär blir det inte. ut i regnet bara! jag måste köpa en regnjacka..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons