SAKNAR MIN MAN!! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

SAKNAR MIN MAN!!

det är helt sjukt vad ensamt det kan kännas ibland. alltid när mikael inte är hemma. han är i stockholm just nu. dom möter ju aik imorgon! synd att jag inte kunde vara där och se matchen. men jag får se den på tv iaf. han kommer hem sent imorgon natt. så det blir “bara” en natt ensam. jag är inte ensam, jag har geisha. men det är ändå lite ensamt.. nog om det! jag har haft en jätte bra dag idag. en lunch/fika på tulla fischer, lite shopping och sen hämtade vi upp geisha och åkte hem till lina. bra väder har det vart hela dagen så det har ju gjort dagen bra. jag orkar inte visa det jag köpte idag, och inte får ni någon bild på min outfit heller. imorgon får ni se mina inköp. jag är väldigt nöjd. jag ser faktiskt fram emot höstkläderna. jag känner att det är lite för mycket shopping på mig just nu.. får inte plats mer i garderoben. allt nytt hänger på sängkanten. kanske ska köpa mig en till garderob så jag kan fortsätta shoppa 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. oda

    Jeg får ikke en gang sett kampen på TV i morra. Ville sett den. Men var jo på Stabæk-Rosenborg på søndag. Men er så glad i Rosenborg. Beste laget med de beste og søteste spillerne ever =)

    Skjønner deg godt. Kjedelig å savne de man er glad i.

Annons