HEMMA EFTER EN LÅNG DAG – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

HEMMA EFTER EN LÅNG DAG

kom hem för ett tag sen. dagen idag har också vart jätte bra! så glad att jag träffat lina. eller att dom har flyttat hit rättare sagt. vi började dagen med en lunch i solen på bari, sen gick vi mot festivalen. det är ju festival i trondheim de närmaste dagarna. mysigt! där gick vi runt och kollade i lite olika stånd innan vi satte oss och solade. efter några timmar åkte vi hem till dom och satt i solen på tomten/väntade på matchen. rosenborg vann med 0-1. skööönt. vi var nervösa i början. men efter målet kändes det bättre. nu känns det bra inför mötet nästa onsdag när aik kommer hit. nu ska jag kolla på de 2 sista avsnitten av gossip. måste vänta på micke, han är inte hemma förren vid 02.30. fast jag somnar nog innan dess.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons