JAG VILL HA – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

JAG VILL HA

jag är ute efter en babyliss iPro 230 iCurl. jag tänkte försöka hitta en imorgon när jag ska på stan. fast jag får nog åka ut till hälla och leta reda på en. någon som vet vart den är billigast? och om det finns någon kvar. jag vill göra fina lockar på bröllopet 🙂 någon som har en sån? vad tycker ni, bra eller dålig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofie

  Jag har också hört att den är kass tyvärr, var också på jakt innan men jag köpte en smal locktång som är perfekt och det blir jätte fina lockar!!! Bara ett tips 🙂

 2. Isabelle

  Köp den inte!! Lägg häldre till lite(mycket) och köp GHD’s plattång, du kommer att älska den!! Du kan göra allt, locka platta. Den känns knappt när man drar igenom håret. Dvs att den inte sliter på håret som andra plattänger! 🙂

 3. Lisa

  jag minns inte om det var onoff eller elgiganten, men det var iallafall någon av dom. (finns säkert på mediamarkt också.) Priset låg på ca 799 har jag för mig, i vintras köpte jag den. Säkert nedsatt pris nu! hoppas du blir nöjd. 🙂

 4. Lisa

  Jag har den, enligt mig är den verkligen inte som jag trodde. svår att använda, om man är nybörjare och inte vet exakt hur man gör. det är lättare att använda babyliss äldre modeller, tar i princip lika lång tid också. jag tyckte inte den var värd priset! det är nästan mer värt att köpa papiljotter 😛