RED HEAD – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

RED HEAD

imorgon ska jag alltså fixa håret igen. klockan ett ska jag vara hos frisören. får se hur länge jag blir där den här gången. inte allt för länge hoppas jag! rött ska det bli iaf.

nu ska jag hitta ett par gamla skinnhandskar som jag ska göra om lite grann. ni får se hur det blir imorgon! sen ska jag nog lägga mig i sängen, sätta på elementet och kolla på ett avsnitt av ensam mamma söker. nu är det kallt i lägenheten! tycker inte om att elementen måste fram, dom är så fula..

det blev inte 1-3 tyvärr. vi får vara nöjda med 1-1.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. HM

    Hei, jeg lurer på en sak (har nemlig lyst på litt rødere hår selv 🙂 Nå som det er høst så passer det så bra….har naturlig mellomblondt hår med en del helt lyse striper): Tok du med bilde til frisøren, eller rekker det å forklare?? Det er litt skummelt, det der…håret er jo så viktig! Man vil vite sikkert at det blir slik man ønsker.
    Lykke til i morgen, det blir spennende å se resultatet! 🙂 Det blir nok bra!

    1. josefinjohnsson

      HM: jag tycker absolut du ska göra lite rödare nu till hösten, hehe 🙂 jag visade bilderna som jag la ut i bloggen genom mobilen så hon fick en liten aning om hur det va jag ville ha. sen att de inte blev så direkt är ju en annan sak.. hehe. får hoppas jag får som jag vill ha det imorgon. sen så får du ju förklara lite hur du vill ha det också, så förstår hon/han som ska göra det förhoppningsvis. hur hade du tänkt dig det? 🙂

Annons