DAG 1 – PRESENTERA MIG SJÄLV – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

DAG 1 – PRESENTERA MIG SJÄLV

jag heter josefin elisabet johnsson, är född 17 juli 1989. är alltså hela 21 år nu! jag är född och uppväxt i västerås. är 159 cm lång och har storlek 36 på fötterna. min naturliga hårfärg har jag inte så stor koll på, råttfärgat av något slag. mina ögon är gröna.

jag har alltid vart sportintresserad. har spelat fotboll, innebandy, hockey, bandy och så dansade jag en liten stund men det var inte riktigt min grej. slutade spela fotboll för ungefär 2 år sen när jag valde att flytta till min älskade mikael. jag saknar fotbollen sjukt mycket, men jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit. jag trodde att jag skulle spela fotboll hela mitt liv, för jag kunde inte se mig själv utan fotbollen. men nu får jag njuta av fotbollen från sidan istället och det går ju bra det med!

jag har 7 tatueringar och 2 piercingar. alla tatueringar är gjorda av mina bröder.

jag har en hund som heter geisha och är 5 år. har haft henne sen hon var 8 veckor.

just nu bor jag i trondheim, med min fina mikael och bästa geisha. har bott här i över ett år, snart ett och ett halvt.

jag är mörkrädd och hatar att sova/vara ensam. inbillar mig och hör saker direkt jag blir själv. så jag ser aldrig på skräckfilmer eftersom jag blir livrädd av dom. men eftersom jag är själv ganska ofta så lär jag mig med tiden, blir faktiskt bättre och bättre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinjohnsson

   Mia: jag började spela med byåsen, men jag vet inte.. det var bara inte lika kul längre. och sen så tar det så extremt mycket tid och man blir så fast. jag åker gärna hem till sverige när micke är borta till exempel 🙂

 1. isacathrine

  Gøy å lese mer om deg, gleder meg til fortsettelsen:)
  Og stilige ørepynt du lager! Artig å se hva slags andre kreative ting folk holder på med:)

  Så det var en spørsmålrunde her for en stund siden som jeg gikk glipp av, og nå kom jeg jo på et spørsmål (det pleier jeg jo aldri når disse spørsmålsrundene faktisk foregår..)
  Hva er favorittfotballaget ditt?

 2. Cathrine Ydstines

  Juli er en flott måned å ha bursdag, jeg har også bursdag i juli 🙂
  Geisha er jo sååå søøt 🙂
  Du lager en flott blogg, Josefin 🙂 Det jeg synes er bra med den er at du oppdaterer den ofte og du byr mye på deg selv på en positiv måte. Flotte innlegg og bilder 🙂 Takk for det 🙂

  Ønsker dere en flott advenst helg, og i morgen kan vi tenne 1. advents lyset 🙂

 3. Anita

  er også livredd skrekkfilmer og sånn samme om jeg ser på film med noen andre eller ikke, så jeg unngår alltid de hyllene i videobutikke 😛 kan du ikke lage et innlegg med tatoveringene dine og bilder :D?

 4. Inger

  Jeg er også mørkredd og redd får å være hjemme alene, haha! Har enda ikke våget å være hjemme alene om natten ;P Er sånn med skrekkfilmer også!

Annons