DAG 2 – MIN FÖRSTA KÄRLEK – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

DAG 2 – MIN FÖRSTA KÄRLEK

jag tycker att det är svårt att välja vilken som är ens första kärlek. jag hade en kille på låg och mellan stadiet som jag var tillsammans med till och från hela tiden. vi var ändå som ett par fast vi var så unga. vi var faktiskt väldigt gulliga måste jag säga, hehe. men min barndoms kärlek kan vi kalla honom.

men den jag skulle kalla min första kärlek är egentligen en kille som jag var tillsammans med när jag var 15. vi träffades på en innebandycup i göteborg. vi kollade på varandra lite fram och tillbaka i innebandy hallarna. sen plötsligt en dag skulle vi åka på samma buss och när vi båda stod där och väntade med våra innebandylag så säger alla till mig att jag ska ge honom mitt nummer, men blyg som jag är/var vågade jag inte! så plötsligt går min tränare fram och ger mitt nummer till honom. haha, det var så pinsamt! och sen väl inne på bussen stod/satt vi så vi såg in i varandras ögon, bussen var väldigt full och det var ganska jobbigt kan jag säga. tror mitt ansikte såg ut som en tomat hela bussresan. sen fick jag ett sms och då började det hela. efter ett tag skulle han till västerås för att spela golf, då träffades vi första gången efter vi såg varandra i göteborg. han bodde i en annan stad så det blev bara att vi sågs på helgerna och loven. efter 1,5 år tog det slut mellan oss och jag blev extremt sårad. det tog faktiskt ett bra tag innan jag träffade någon annan efter honom. men jag ser alla förhållanden som positiva, för hade det inte hänt hade jag kanske inte slutat upp med mikael till slut. så jag är extremt glad hur allt har blivit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons