DAG 3 – MINA FÖRÄLDRAR – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

DAG 3 – MINA FÖRÄLDRAR

här är min mamma och min pappa! när man har flyttat hemifrån så uppskattar man verkligen sina föräldrar mer. man tar dom lite för givet när man bor hemma och träffar dom varje dag. nu saknar jag dom, nu när man är så långt hemifrån. tryggheten och att veta att dom finns i samma hus. jag känner tryggheten fortfarande, men inte på samma vis. men man vet ändå att dom gör allt för en. den tryggheten kommer aldrig försvinna. jag önskar att vi alla kunde bo nära varandra jämt, men det går inte. för nu är det som det är och då får man njuta extra mycket när man väl är hemma. mina föräldrar är dom bästa och jag saknar dom varje dag. jag är så glad att jag har föräldrar som har hängt ihop hela livet. det bekräftar min syn på evig kärlek. jag tror på den och jag hoppas att jag också kommer få uppleva det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. isacathrine

    Foreldre er ganske kjekt ja:)
    Morsomt å lese dine tanker om foreldre. Og ikke minst om den første kjærligheten. Kom plutselig mange minner fra noen fotballcuper snikende. Cuper som handlet lite om fotball og mye om gutter, hehe. Men sånn skal det vel være.

  2. Britt Helen

    Helt enig, Josefin! Jeg er bare 16 år og har flyttet fra mamma og pappa for å gå på skole i byen (Bergen). Det er bare 2 timer til der foreldrene mine bor, men jeg føler helt klart det samme som deg.. 🙂

Annons