Josefin Lustig

DAG 4 – DET HÄR ÅT JAG IDAG

guuud vilken tråkig sak att skriva om. egentligen skulle jag vilja byta ut den. men jag orkar inte hitta på något annat att skriva om just nu, kommer säkert byta ut vissa andra.

men jag åt just en ceasar sallad på bare blåbär och jag drack en cola till. det var min frukost/lunch. till middag ska jag laga min specialité. det är penne, kyckling, lök, paprika, vitlök & örter cremé bonjuour, matlagningsgrädde, lite soya, lite kyckling fond och diverse kryddor. det är goott. sen ikväll blir det säkert vindruvor, mandarin och kiwi. kanske någon pepparkaka.

vilket extremt ointressant inlägg.. men ska man skriva om det så ska man ju! förhoppningsvis blir det mer intressant nästa dag 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. isacathrine

  Hørtes ut som en veldig god middag:D
  Uinteressant men litt artig læll. Hvorfor må alt være så interessant?:P

  Hjalp det med kakao mot kulda?
  Var rent varmt i Trondheim i dag hørte jeg, ”bare” -10..
  Man blir i alle fall god på å kle seg etter hvert når kulda er sånn..