MÅSTE KÖPA NYA BIKINIS – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

MÅSTE KÖPA NYA BIKINIS

jag funderar på att klicka hem dom här! från asos. måste ha nya bikinis till gran canaria. jag vill gärna ha enkla eftersom att jag har såpass mycket tatueringar. kan lätt bli mycket om man har massor av mönster på bikinin. har ni några fler tips var man kan hitta bikinis? 🙂 som jag längtar till solen nu!!!

och vet ni vad… jag har glömt mitt pass hemma i trondheim! blir så jäkla trött på mig själv ibland. trodde att micke också gjort det, men han hade med sitt. dåligt av honom att inte påminna mig…? eller hur! haha. så imorgon får jag åka ner till polisen och skaffa provisoriskt pass för 980 kr. det är dyrt att vara glömsk.. suck! ska ju till london på tisdag. tur att jag kom på det idag. annars hade jag stått där på tisdag utan pass.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cathrine Ydstines

    God tur til London i morgen 🙂 Kos dere masse 🙂 Har dere vært der før?
    Det må være skikkelig fint å feire nyttårsaften der, med mange fine raketter og bra stemning 🙂 God tur 🙂 Klem 🙂

Annons