NIKITA – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

NIKITA

det blev inga kläder för mig idag, kom hem med det här istället! jag orkade knappt gå in i butikerna med allt folk, så hittar man ett plagg som man ska stå i kö 20 minuter för.. njaa. jag väntar till london. hoppas att jag är mer shoppingsugen då. men sanna jobbade idag så vi gick in där, fick med mig allt det här hem. måste ju ta hand om mitt nyfärgade hår nu. schampo och balsam, inpackning, 2 torrschampo som är bättre och billigare än mitt björn axén och en glansspray. nu ska mitt hår vara snyggt ett tag. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons