FRUKOST – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

FRUKOST

vi har just käkat första frukosten här i london 🙂 idag är det shopping som står på schemat! får se om vi går på fotboll ikväll. vi har biljetter men vet inte om jag är så jätte sugen. vi får suga på det ett tag. nu ska jag läsa igenom alla era tips som ni gav mig för ett tag sen. så har man lite koll på vart vi ska gå idag. oxford street blir det i alla fall.

la just till en ny kategori, resor. nu är det ju 2 resor på rad så tänkte att det kunde vara smart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Inger

    Åh, jeg vil også på shopping i London! Maser på mamma og pappa om å dra i sommerferien, pappa er i hvert fall på gli. Jeg krysser fingrene 😀 Kos dere masse i dag 🙂

    1. josefinjohnsson

      Inger: ja på sommaren är det nog bättre shopping här! jag är lite besviken efter dagens shoppingtur 🙂 blir så trött av all rea.. massor av folk och kläder överallt. man måste vara på riktigt bra shopping humör för att stå ut! haha 🙂 får hoppas på bättre resultat imorgon. hoppas du får åka i sommar!

Annons