CAMDEN MARKET – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

CAMDEN MARKET

idag ska vi till camden market, har just käkat frukost. får se hur länge vi blir där. sen så måste vi försöka fixa en restaurang till imorgon, det är ju nyårsafton! det är säkert fullbokat överallt.. annars vet vi inte vad vi gör. äter mc donalds? dom har öppet till 23 här på hörnet.. haha. idag åker kameran med, så det blir en massa bilder senare. tog inte med den igår på stan, så jobbigt att bära på. men nu har jag en ny väska som den får plats i. har hittat en annan kamera jag vill köpa. liten, vit och liknande system kamera. vill haaa!! ska flirta lite mer med micke 😉 shoppingen på oss båda igår var riktigt dålig. vi måste nog anstränga oss lite mer för att hitta bra grejer. rea överallt! så det är ju kaos i butikerna. ska försöka hitta några kap på camden idag. ikväll ska vi på musikal också, skriver mer om det senare. nu ska jag göra mig fin.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons