WE WILL ROCK YOU – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

WE WILL ROCK YOU

såhär har vår dag sett ut, på ett ungefär. camden market, åt en rätt äcklig lunch. vi kom till slut hem med ett par skor och en skinnjacka, trodde att vi skulle komma hem tomhänta. somnade på hotellet i någon timme, upp igen för att leta restaurang till imorgon. hittade ingen så vi får helt enkelt ta något som finns där och då. blir nog bra vilket som, även om vi får äta på donken. vi har ju varandra. vi gick omvägar för att hitta tillbaka till ett pizza ställe vi hittat. mitt fel, lokalsinnet är inte på plats. men vi hittade dit, med lite hjälp på vägen. pizzan satt fint, proppmätta gick vi till starbucks för en kaffe innan musikalen började. vi såg we will rock you, det var riktigt bra. nu är jag trött som bara den och ska sova. imorgon ska vi se om vi kan hitta bättre shopping. har fortfarande inga kläder… måste ju vara fin imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cathrine Ydstines

  Håper dere finner en restaurant som har god mat, vi skal spise marinert kalkunbryst med mye godt tilbehør som sopp, broccoli, sukkererter og kantarell og champignonsaus. Mmm.. 🙂 Så fint bilde av deg og Geisha 🙂 Geisha var fin med rødt julebånd 🙂

 2. Cathrine Ydstines

  Høres ut som dere koser dere i London:)
  Dere må ha det kjempe fint i kveld, og resten av dagene i London 🙂
  GODT NYTT ÅR TIL DERE BEGGE TO 🙂
  Klem 🙂

  1. josefinjohnsson

   Cathrine: ja det gör vi verkligen. 🙂 det ska vi försöka, hoppas på att få äta god mat bara! har inte lyckats boka någon restaurang. gott nytt år, hoppas du får en bra kväll 🙂

Annons