ÖRAT – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

ÖRAT

nu har jag tryckt igenom ett hål, det ena fick jag inte igenom så det ska jag försöka med imorgon igen. det som är mellan dom 2 nederst. i det andra örat får det vara ett hål, det går inte att trycka igenom det andra. men jag gillar det, redan. vad tycker ni? ni får en bild imorgon om jag lyckas med slutresultatet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. june

    hva tenker du om framtiden? virker som kanskje lusse kan bli solgt fra rbk etterhvert? og da virker det som det blir utlandet? viktig at du ikke bare tenker på han, men også på deg selv ..for å bli lykkelig;) hva med nettstudier? hva ønsker du å utdanne deg til?

    1. josefinjohnsson

      june: jag är redo att flytta när det blir så att vi ska det. just nu har jag andra planer än studier så det får vänta, men studera genom internet är helt klart ett bra alternativ. 🙂 exakt vad jag skulle vilja utbilda mig till vet jag inte än, kommer nog aldrig komma på exakt vad jag vill bli heller. vi får se helt enkelt 🙂

Annons