NIKITA HAIR VÄSTERÅS – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

NIKITA HAIR VÄSTERÅS

igår var jag som sagt till Nikita och fixade håret hos sanna. det blev ljusare, kortare och en liten sidecut! jag är jätte jätte nöjd och det är alltid kul med en liten förändring.

gå in på deras facebook sida HÄR och gilla, så när ni går dit för att boka en klippning uppger ni “facebook” så får ni 20% på den klippningen. gäller en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. så spring dit och klipp er innan 28 februari. ni hittar dom på vasagatan 25 i västerås (igor). deras telefonnummer hittar ni på facebook sidan.
sorry för de halvdåliga bilderna, har inte med mig systemkameran. så fick ta det jag hade, alltså mobil och dator. ni ser ju i alla fall hur håret blev! vad tycker ni? jag kan nog inte vara nöjdare. det är kort, vilket är ovant men så jäkla skönt och snyggt! är glad att jag slog till på en sidecut lite impulsivt. det blev ljusare än jag trott också, vilket är jäkligt bra. eftersom det var de jag ville. tack sanna! jag kan nog inte beskriva hur nöjd jag är.

fler bilder kommer komma upp, såklart. med bättre kvalité så fortsätt kolla in. paulina lovade att hjälpa mig ta några bra bilder idag. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons