TRÖTTHETEN TAR ÖVER.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

TRÖTTHETEN TAR ÖVER..

nu när illamåendet är över (ta i trä) så har tröttheten kommit mer och mer. de senaste kvällarna har jag varit redo att somna vid 8-9, men jag kämpar uppe till 10 i alla fall. så nu har jag just borstat gaddarna och tvättat bort sminket. dags för sängen! mer bloggande imorgon. hoppas ni haft en bra dag. god natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. HM

  du også? 🙂
  Ja man er trøtt på en helt annen måte… men det er litt deilig også, man sovner med en gang man legger hodet på puta.
  Ha en riktig fin helg med sol (forhåpentlig vis), magen og mannen!

  1. josefinjohnsson

   HM: jaa gud, senaste kvällarna svider det i ögonen redan klockan 8. men ja, det är faktiskt ganska skönt 🙂 hehe. fast jobbigt om man ska göra något på kvällen, då måste man nog powernapa innan. ja det ska jag absolut ha, detsamma! solen sken idag i alla fall. helt underbart 🙂

Annons