IKEA – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

IKEA

jag ska åka till ikea med lina när som helst. ska egentligen vara hos henne kl 11. men jag var tvungen att hinna med ett inlägg innan!

jag grävde fram mina gamla byxor i garderoben. de är så låga i midjan att jag kan ha dom! perfekt, magen får fritt andrum.

nu måste jag dra, hoppas ni får en underbar fredag! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. isacathrine

  Bare hyggelig. Bare å spørre om du har noen spørsmål;)
  Og skjønner deg godt, man får fort noe på hjernen, som er nesten helt umulig å endre. Jeg har fått Bugabooen på hjernen, og kommer sikkert til å velge den selv om det har kommet noe mye bedre inn jeg får barn:P

  Lett bilstol er greit ja! De fleste velger Maxi Cosi, eventuelt HTS Besafe iZi Sleep, så gøy å høre hvorfor dere falt for Brio.

  Et tips når det gjelder bilstol er Akta Graco DuoLogic.
  Det er en stol som går helt opp til 18 kg (babystolene går til 9 kg), men man kan ta ut babydelen (og feste bare den i bilen om man vil). Kan godt hende den også er lett. Da slipper dere i alle fall å bytte bilstol om få måneder, og bilstoler klasse 1/2 er generelt sett på som sikrere enn klasse 0/0+ (babystol).

 2. isacathrine

  Så kjempefin du er på håret!!

  Og gratulerer med baby!
  Kan jeg spørre hvorfor valget landet på Brio sitt bilsete? Prio regner jeg med?
  Og hvilken barnevogn du har lyst på?

  Når det gjelder ustødige trehjulinger så varierer det veldig fra vogn til vogn.
  Quinny Comfort Freestyle Xl1 er kjent for å velte. Tyngdepunktet på vogna er helt feil.
  Men de fleste tipper ikke noe mer enn vogner med fire hjul. Så ingen grunn til å avskrive trehjulinger helt. Hadde en Teutonia Spirit S3 i barnehagen, og den var en drøm å trille, og føltes ikke ustødig ut.

  Skulle jeg hatt vogn her i byen nå, hadde jeg valgt en vogn med svingbare forhjul. Har trillet classisk Emmaljunga og Simo her i byen (ute), og det var noe herk. Bare tanken på å skulle trille dem inne i butikken får meg til å grøsse, hehe. Egner seg ikke til å manøvrere seg rundt i byen/inne i butikker.

  Hadde sett på Brio Go og ikke minst Bugaboo Cameleon (min favoritt). Fire hjul, to svingbare, liten og lett (noe som er greit når man skal ferdes rundt i byen på vintervær, over snøkanter og sånt), Buggisen veier bare 9 kg! Samt at de ikke fyller hele bagasjerommet om dere skal ut å kjøre. Noe de fleste vogner gjør.
  Pluss masse annet bra! En grunn til at disse vognene var mest populære hos den berømte og beryktede vognmafian i Norge:P
  Buggisen kan i alle fall brukes med flere bilseter, og har utallige fargevarianter (nærmere 100 om jeg ikke husker feil).
  En annen fordel med Buggisen er at den har teleskopstyre og ikke knekkstyre, som de fleste vogner. Med knekkstyre blir man gående veldig nær vogna om man har styre på det høyeste (noe man gjerne har om man er høy), og da blir man gående med lange ben klint oppi vogna. Med teleskostyre kommer man derimot lenger bort fra vogna, og får mer benplass:)

  Hehe, her kommer de litt sære interessene fram:P

  1. josefinjohnsson

   isacathrine: oj! haha.. nu vart de en massa info att ta in! ska försöka läsa igenom en gång till och tänka på vad du sagt. hehe. men tack för alla tips. ja såklart vissa är mer stabila än andra. och det är ju smidigt att köra en med 3 hjul, men jag är nog mer inne på en med 4 ändå.. vi får se helt enkelt. vad de blir 🙂 brio bilstolen var den vi fastnade för där. den är ganska lätt så de blir inte så tungt att bära runt på bebis i den. får se om vi ändrar oss senare. har ju ett tag kvar att fundera! 🙂

Annons