VÅRKÄNSLOR – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

VÅRKÄNSLOR

istället för att åka hem och ruttna i lägenheten åkte vi hem och hämtade geisha, köpte fika och åkte till korsvika. en fika i solen med utsikt över vattnet är aldrig fel. men vi valde fel skor kan jag lova. converse i en brant isbacke är ingen bra idé. men vi tog oss både upp och ner utan att halka. fast det tog sin lilla tid. man blir så lycklig av det här vädret. strålande sol och över 4 plus. nu hoppas vi på att snön och isen på backen försvinner fort som sjutton!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. isacathrine

    Ååh, det så herlig ut! Herlig med vårvær ja! Men isen kan godt forsvinne, håpløse greier! Converse var kanskje ikke helt skoene nei, hehe. Pigger er vel egentlig det eneste som funker på sånn holke.
    Skal ikke si noe jeg da, som pakket ned alle jakkene mine når det var -10, og dermed måtte gå i dunjakke i dag. Både ute i +5 og inne på Ikea. Vaaaarmt!

Annons