WEEKDAY – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

WEEKDAY

jag hoppas verkligen att någon av dessa kommer till weekday här i trondheim. gärna båda två. perfekt höga för mig som kommer ha stor mage när dom kan användas. får se hur bra och gärna man går i höga skor längre in i graviditeten. går ni gravida i höga skor? eller gjorde ni när ni var gravida?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. HM

    Jeg går i høye sko- og det har jeg tenkt å fortsette med så lenge kroppen sier at det er ok! 🙂
    Det er mulig at det blir annerledes når man blir skikkelig tung.
    Jeg vil ikke bli en sånn “mjukis- klær-gravid”, ikke før jeg MÅ, hvis du skjønner. 😉

  2. Mathilda

    Jag har hittills gått i höga skor när vädret inte varit isgata. Är dock ‘bara’ gravid i snart vecka 25 och är inte speciellt tung eller otymplig ännu. Gissar på att det mot slutet (BF i juni) kanske blir jobbigt och även omöjligt pga av att man samlar vätska? Men så länge kroppen inte säger ifrån tänker jag njuta av mina klackar!

Annons