WEEKDAY – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

WEEKDAY

jag hoppas verkligen att någon av dessa kommer till weekday här i trondheim. gärna båda två. perfekt höga för mig som kommer ha stor mage när dom kan användas. får se hur bra och gärna man går i höga skor längre in i graviditeten. går ni gravida i höga skor? eller gjorde ni när ni var gravida?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. HM

    Jeg går i høye sko- og det har jeg tenkt å fortsette med så lenge kroppen sier at det er ok! 🙂
    Det er mulig at det blir annerledes når man blir skikkelig tung.
    Jeg vil ikke bli en sånn “mjukis- klær-gravid”, ikke før jeg MÅ, hvis du skjønner. 😉

  2. Mathilda

    Jag har hittills gått i höga skor när vädret inte varit isgata. Är dock ‘bara’ gravid i snart vecka 25 och är inte speciellt tung eller otymplig ännu. Gissar på att det mot slutet (BF i juni) kanske blir jobbigt och även omöjligt pga av att man samlar vätska? Men så länge kroppen inte säger ifrån tänker jag njuta av mina klackar!