PÅ MITT SÄNGBORD – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

PÅ MITT SÄNGBORD

jag har städat nästan hela dagen. rensat ur gamla kläder ur garderoben, dammat och dammsugit sovrummet. det behövdes kan jag lova! har även rensat lite under soffbordet, ska inte vara några saker under för det drar bara en massa damm! så nu är det i alla fall lite renare i den här lägenheten. men långt ifrån helt rent. får se vad jag ger mig på härnäst. måste vila lite först. behöver äta också, vi har ingenting hemma att laga av för vi handlade aldrig igår. så är ju mataffärerna stängda på söndagar. får se vad det blir för mat, vet inte alls vad jag är sugen på.. det får bli mellanmål så länge. så får vi se senare.

jag fixade lite mysigt på mitt sängbord när jag ändå var igång och städade. men bilden på bebis ska bli finare, men jag tog den jag hade just nu. ska framkalla en större bild i en fin ram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andréa

    Här är också mataffärerna stängda på söndagar, dock kan man hitta lite “småmat” på diverse bensinmackor. Suck… Blir alltid att äta ute på söndagar istället – inte illa det heller.

    Kram från Schweiz

    1. josefinjohnsson

      Andréa: ja här finns det några småbutiker som är öppna, men utbuten är sådär och priserna är desto högre! 😛 det blir ofta att äta ute på söndagar här med. men just idag har jag ingen aning om vart vi ska äta, lite trött på alla äta ute ställen här. haha då är de illa.. då äter man ute för ofta! kram till schweiz

Annons