HUNGRIG – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

HUNGRIG

jag är hungrig, i princip HELA TIDEN. haha.. nu på bara några dagar. innan har jag kunnat gå jätte länge utan att bli hungrig. jag åt just 3 mackor och känner mig fortfarande hungrig. nu får micke snart komma hem så vi får laga middag! det känns som att min vikt kommer rusa iväg om jag ska fortsätta vara såhär hungrig hela tiden. blir spännande att se hur mycket man går upp i vikt och hur fort det går. jag har ju redan gått upp några kg.. kommer det sluta med att jag rullar fram? haha, hoppas inte. hur mycket har ni gått upp i vikt?

här är bebismagen på gran canaria 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Jasså den var i skinn. Det missade jag. Då blir den nog perfekt! Åh så kul att börja fundera över alla grejer som de små liven behöver. Lycka till med allt!

 2. Martina

  De allra flesta kilona satte sig på magen. I slutet var dock fötterna och ansiktet svullet. Ang. vagn (såg att du är inne på en cremefärgad): vi har en röd vagn och varje jag jag/vi tar i och ur den ur bilen tycker jag att den nuddar bagageluckan och blir då lite skitig. På vår vagn syns ju inte smuts så jättetydligt som jag kan tänka mig att det skulle göra på en så ljus vagn som en cremefärgad. Vagnen du lagt ut bild på var fin, men färgen är kanske lite opraktisk?

  1. josefinjohnsson

   martina: jag trodde färgen var opraktisk.. men hon i butiken sa att dom säljer många av den och den går ju att torka av eftersom den är i skinn! 🙂 så jag är nöjd och tror jag bestämt mig för den! den är såå fin.

 3. IsaCathrine

  0,5 kg pr. uke hørtes fryktelig mye ut.
  Er nok mange som opplever å legge på seg 20 kg i løpet av graviditeten, men absolutt ikke nødvendig. Babyen skal jo bare veie 3-4 kg, pluss litt fostervann, morkake osv. 10 kg burde holde i massevis! Mener det var 10-12 kg som sto som “idealet” et sted jeg leste for noen år siden. Mye mer enn det så er det faktisk en selv som får vekta og ikke barnet..
  Samtidig er det jo ikke unormalt å gå opp en del på slutten pga mye vann i kroppen.

  Når det gjelder størrelsen på magen er det veldig forskjellig hvordan man bærer barnet. Noen babyer ligger langt “inni” magen, mens andre ligger lenger ut, om du skjønner forskjellen? Ligger barnet langt ut blir magen større.

 4. Linnéa

  Du har ju en supergullig gravidmage =) tänk på att du äter för två så allt du äter sätter ju sig inte på din kropp. Du har väl en hungrig liten bebis i dig =)

  1. josefinjohnsson

   linnéa: tack 🙂 ja jag vet, jag försöker tänka lite så. klart jag äter när jag är hungrig och så mycket jag får i mig tills det säger stopp 🙂 bebis måste ju få så mycket h*n vill ha.

 5. Kusin Madde

  Ja, jag vet, blev helt chockad när jag läste att man ökade så mycket i vikt ungefär. Asså min mage är inte så stor om man jämför med alla andra som gått lika länge, men vet inte om det har med att man var så liten från början. Jag har ju ganska spetsmage men tycker jag blivit rundare i ansiktet. Men precis man får hålla tummarna för att det försvinner fort, om amningen funkar så brukar man ju rasa ganska bra i början 🙂

  1. josefinjohnsson

   madde: du får lägga upp en ny bild på facebook snart så man får se 🙂 spetsig mage alltså, då tror jag nog de ligger en liten pojke där inne 🙂 du skulle väl ha 4 pojkar? 😛 har ni kollat vad det blir för kön? ja vi får hålla tummarna att amningen sköter det bra 🙂

 6. Kusin Madde

  Ne, jag har 10 veckor kvar ganska precis till beräknat, men nu sägs det att man ska öka ungefär 0,5 kg i veckan så kommer antagligen gå upp 5 kg till. Men vi får se 🙂

  1. josefinjohnsson

   madde: jäklar! jag har redan gått upp 5,5 kg.. haha. jag kommer rulla fram, garanterat. om det fortsätter i den här takten. har du gått upp mycket på övriga kroppen? man får väl se det som en del av det hela och bara gilla läget 😛 så är det bara hålla tummarna på att det försvinner när bebis är ute.

 7. Jessica

  jag tror jag är uppe i 5-6 kg redan nu:)
  Jag är också konstant sugen på nå så ett tips är att fylla kylen med massa frukt:)

 8. HM

  Hahaha! Du er ikke den eneste som har gått opp i vekt…. 🙂 Og mat er sååå godt nå!
  Jeg gikk opp 3 kilo de 2 første månedene..men så var det jul også da, med masse god mat. Nå har jeg ikke gått opp noe siden slutten av januar; av en eller annen merkelig grunn. Jeg er heldig, fordi det eneste jeg MÅ ha hver dag, er epler. Det kunne vært verre (som sjokolade…). Jeg synes man skal ha det fint, og kose seg med mat når man er gravid. Det sa min jordmor også. Vi fortjener det! 😉

  1. josefinjohnsson

   Hm: jag har gått upp runt 5 kg redan.. men jag låtsas att det bara är på magen. eftersom den är ganska stor redan 😉 haha. vilken tur att det är just äpplen. jag har faktiskt inte fått något sånt ännu, som jag måste ha. men om jag får så hoppas jag att det är något nyttigt 🙂 ja man ska njuta lite när man är gravid. jag kan njuta med extra gott samvete nu när jag börjat träna igen. då känns det lite bättre. längtar tills isen är borta från backen också så man kan ta längre promenader med hunden utan att vara rädd för att halka.

 9. Anonym

  Hej! 🙂 Ja, jag vill absolut börja träna, måste börja på ALLVAR att röra på mig nu! detta funkar ju inte, hehe…. mattias skulle kolla m bil idag så jag kan få det snart, lättare att ta sig till gym o till andra ställen med bilen! Ska kolla m han när han kommer hem… så hör jag av mig senare! kramelikrams <3