MÅNDAG – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

MÅNDAG

idag körde jag och lina ett pass på gymmet, åkte direkt efter jag skjutsas micke. så jag har hunnit med en del idag. så skönt! åkte till city syd efter jag skjutsat lina till jobbet. hittade faktiskt ett par svarta mamma jeans som var helt ok snygga! som jag saknat att ha svarta stuprörs jeans. har letat ett tag efter ett par svarta, nu hängde dom där mitt framför ögonen på mig inne på h&m. måste bara sy in dom lite i benen där nere så dom blir smalare. så jag ska åka och hämta hem min symaskin från lina ikväll. köpte en poncho och en bh också. något positivt med att vara gravid är ju att man får större bröst! haha. speciellt för mig som är van med små. bilder kommer, kanske inte på bh:n då..

nu är min träning igång känner jag! det är så himla skönt att bara köra ett pass på morgonen. jag är ju ändå uppe och kör bil. så imorgon tänkte vi köra ett dubbelpass med zumba och aqua power. passar perfekt och så en lunch efter det. äntligen är min ork tillbaka! förutom att jag är så sjukt otränad just nu. helt slut efter 20 minuter på crosstrainern.. haha. men det ska bli bättre för nu tänker jag träna så ofta jag kan och orkar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons