Passar jag? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Passar jag?

Haha, passar jag att köra runt på en vagn? Såhär får ni se mig om inte allt för länge.. Eller jo, det är ett bra tag kvar. Jag hoppas dock att min bebis blir gladare av att jag kör vagnen än vad Max är här 🙂

Ligger i sängen nu, Geisha ville inte göra mig sällskap idag. Hon ligger uppe hos mamma. Men om jag känner Geisha rätt så kommer hon i natt eller imorgon bitti. Det är så tomt att sova utan henne. Och utan Mikael. Nu är det bara jag och bebis, men det är okej. För h*n gav mig just några mysiga sparkar.

Imorgon ska jag färga håret, wiiiho. Ett ytterligare försök till att bli blond igen. Jag hoppas att håret håller bra den här gången så jag slipper klippa av något. Håll tummarna för det imorgon bitti. Så får ni se bild senare på dagen. Sen så ska jag faktiskt kolla upp löshår direkt efter jag färgat. Så det får ni också hålla tummarna för, att jag hinner fixa det innan jag åker hem på fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cathrine Ydstines

  Du passer kjæmpe bra til å trille barnevogn. Jeg tror du blir en super duper mamma 🙂
  Håper du får ordnet håret slik du vil ha det.
  Ha en super kveill videre og en flott tirsdag 🙂

 2. HM

  Du passer utmerket 😉 Snart er det på riktig! Hurra! 🙂
  21. uke no! Og magen vokser…. Koselig!
  Du? Jeg lurer på noe: Striper håret mitt nå og da. Leter etter skikkelig god hårkur! (Det siste jeg prøvde, var Kerastase Chroma Riche for tørt og bleket hår, men jeg synes ikke den er spesielt god). Hva bruker du? Du har sikkert skrevet det før, men…
  Håper du viser oss resultatet av ditt frisørbesøk!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   HM: Hmm, jag använder lite olika hårinpackningar. Men alla är från frisör och jag tycker dom är helt okej. Vissa bättre än andra. Men jag har ingen koll på märken.. hehe. Men bara gå till en frisör, dom har alltid någon bra!

 3. Runa

  Du passer bra til å trille på barnevogn, gleder meg på deres vegne til den søte kommer ut 🙂 Håret blir sikkert fint det også, allikevell om jeg liker det godt sånn som du har det nå 🙂

 4. Jacqueline

  Du passar grymt bra med barnvagn 🙂
  Hade du tänkt att göra extensions? För det vill jag också göra, men jag vet inte riktigt vilken typ av extensions som är bäst, vet du?

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Jacqueline: Ja, jag ska tejpa fast håret 🙂 jag tror det är det bästa. sliter inte på ditt eget hår.

Annons