Nikita Hair – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Nikita Hair

Jag var och gjorde mitt hår lite ljusare igår. Alltid när jag kommer hem så går jag till Sanna, som jobbar på Nikita i Igor. Det är bara henne jag litar på, hon känner mitt hår så pass bra så hon vet vad det tål. Igår lyckades hon göra det ljusare utan att det blev slitet!! Hon är grym. Jag är så nöjd, för jag trodde verkligen att det skulle bli mer slitet än vad det blev. Nu är inte bilderna jätte bra i färgen, för de visar inte skillnaden så bra.

Så ska ni gå och fixa håret tycker jag definitivt ni ska gå dit. Alla där är duktiga och unga, så de förstår hur ni vill ha!

För att boka tid 021- 372 07 90 eller onlineboka HÄR

Salongen hittar ni i Igor, man går in från vägen! Adressen är: Vasagatan 25, 722 15 Västerås, Sweden

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. josefinlustig
      josefinjohnsson

      cathrine: tack 🙂 Det vet jag faktiskt inte. Vi får se, men längre ska det bli!!! 🙂 Ni får se bild imorgon, hihi. Jag LÄNGTAR.

Annons