Vinst, 2-1 – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Vinst, 2-1

Jag har haft en bra dag i Stockholm. Men shopping blev det inte så jätte mycket. Stressad och så hittade jag inte så mycket. Väskan från topshop fanns ju såklart inte. Dagen kunde ju inte slutat så mycket bättre heller, Mikael gör sitt första mål i landslaget och blir matchens lirare. Jag är så glad och stolt. Nu saknar jag honom massor och vill pussa på honom. Men jag får hålla ut i 2 dagar till.

Mina sista två dagar i Västerås är fullproppade. Imorgon ska jag träffa Evelina på en lunch, sen shoppa lite med Johanna. Hon ska få en födelsedags present. Sen ska jag träffa Emma. Mellan allt det skulle jag behöva hinna till farmor också. En sista gång innan jag åker. Sen på torsdag ska jag göra hårförlängning, YEEEY. Som jag längtar! Och så efter det ska jag träffa Sanna och Sandra. Och så blir det nog lite annat mellan allt det. Fredag morgon åker jag hem igen. Men nu måste jag sova, är sjukt trött efter den här långa dagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Gratulerer masse med seier over Moldova!! 😀 Også må jeg jo gratulere Mikael med det FANTASTISKE målet! tenker du er skikkelig stolt over han! : ) Erik Hamren er jo en super trener, Sverige er gode! 😀

 2. Jacqueline

  Yeeey, dom vann!! Vad kul att din M gjorde mål 🙂
  Vad synd att väskan på Topshop inte fanns, jag ska fortsätta hålla utkik efter den och om jag ser den så blir du “the first to know”.

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Jacqueline: Jaa sjukt kul 🙂 Men mindre kul att väskan inte fanns, hehe.. Men men 🙂 Ja du får säga till om du ser den!

Annons