My new hair – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My new hair

Här är en före bild på mitt hår innan allt löshår åkte i. Här syns färgen lite bättre som Sanna gjorde på mig på Nikita i måndags. Mitt hår har ju faktiskt växt en del ser jag nu. Kanske inte tar så lång tid innan det är ganska långt igen!

Tadaaa! Så här blev det. Jag är jätte nöjd! Så himla skönt med långt hår igen. Det är ovant och kliar lite just nu. Men man vänjer sig väldigt snabbt. Vi får se hur bra jag kommer sova på det i natt. Jag använde mig av tejp för att fästa håret. Det gick på 1,5 timme att tvätta mitt hår, sätta i håret och klippa till det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna

  vad fint!
  jag har också haft hårförlängning några ggr, &är jättesugen på att sätta i dt igen snart! jag har dock inte hört talas om tejp -hur går dt till?:-) dt vart jättefint som sagt!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   johanna: man tejpar in massor av små bitar med hår 🙂 tejpen är bara högst upp på håret och man fäster 2 remsor hår på varsin sida om det egna håret. så det blir en remsa med löshår, ditt eget hår och en remsa med löshår. det ska inte slita så mycket på det egna håret så det är skit bra! 🙂 det är den bästa metoden jag haft på mitt löshår i alla fall. det tog bara 1,5 timme så det var skönt! kostade 2800 kr där jag gjorde det. vilket jag tyckte var ett helt okej pris!

   1. johanna

    OK!:-)
    var du på aqua i vås? dt såg ut som dt på inredningen. 🙂
    vilka andra tekniker har du prövat tidigare förresten?
    🙂

    1. josefinlustig
     josefinjohnsson

     johanna: ja jag var på aqva 🙂 jag har flätat/sytt in, haft clips och så har jag haft några konstiga ringar som man trycker ihop.

     1. josefinlustig
      josefinjohnsson

      johanna: tejpen ska hålla i 2-3 månader 🙂 det beror ju lite på hur fort håret växer.

 2. Frida

  riktigt fint!. men undrar med tejpen, tar det inte emot när du drar fingrarna genom håret eller när du borstar det?

 3. Caroline

  Jättefint!! blir lite sugen själv, känns som att håret aldrig blir långt igen efter att man klippt av det! färger är urläcker också 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Caroline: Tack! Nej det känns som att det tar en evighet för det att växa. Fast egentligen gör det inte det. Det är nog bara för att man vill ha det långt på en gång! 🙂 Gör det om du är sugen.

Annons