Denim shorts – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Denim shorts

Jag vill så gärna kunna springa runt i jeans shorts nu.. Men min mage är ju som sagt lite för stor för de flesta modeller som är på jeans shortsen nu. Höga i midjan funkar inte på mig. De måste vara jätte låga för att få plats under magen! Jag ska på jakt efter det tänkte jag. Vet ni några snygga som är låga i midjan? Annars får jag försöka hitta några billiga jeans och klippa av till shorts. Det är ju så snyggt med jeans shorts och instoppad linne. Enkelt men snyggt. Med bruna ben.. Om inte annat får jag köpa mamma jeans och klippa av. Det funkar ju det med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karro

    Hej! Jag köpte ett par snygga mammajeansshorts på h&m, som jag
    kommer att använda flitigt i sommar.. : )

    Mvh Karolina

Annons