Bebis har solat idag – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bebis har solat idag

Min älskade tjockismage i vecka 25 🙂

Geisha njuter av solen!

Ser ni randen på mitten? Min går hela vägen nerifrån och upp. Den börjar långt under naveln och slutar vid brösten. Jag har en jätte hårig mage också, tur att hårstråna är ljusa 😉 Så syns dom inte så mycket.

Idag har vi utnyttjat solen till max! Satte mig bakom huset där det är vindstilla vid 10 i morse. Sen har vi vart ute hela dagen. Så lite färg måste man ju fått nu. Kände det när jag duschade i alla fall, att magen brände lite. Men det är ju inte så konstigt eftersom huden är såpass uttänjd. Den sved redan på Gran Canaria när jag var i vecka 10-11!

Det var sista dagen med bra väder idag, hoppas det inte tar allt för lång tid innan solen tittar fram igen. Imorgon är sista dagen med besök, dom åker hem tisdag morgon. Sen får vi se när nästa besök blir.. Kanske när bebis kommer? Jag hoppas på innan dess. Det är ju en evighet kvar innan det är dags för bebis att titta ut.

Nu sitter jag på balkongen och njuter av kvällssolen. Snart är det dags att köpa mat. Det blir Mr Chuong för mig och Malin medan de andra ska äta påskmat. Jag är inget stort fan av sån mat..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. HM

  Hmmm…..jeg har ingen hormonrand, men venter en gutt 😉 Så…..man kan aldri vite 🙂
  Fine fine magen!! Herlig å få litt sol på den! Har fått solt min, jeg med. Tror bebiser liker varmen, og at mamma har det bra, i alle fall 😀
  Nå ser det ut til at godværet fortsetter. Hurra!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   HM: hehe nee, jag tror att det är väldigt olika det där med hormonrand 🙂 det finns väl inget som säger vad man har i magen förutom bebisens kön.. allt annat är bara påhittat 🙂 jaa det var så skönt att äntligen få sitta i solen och bara njuta av värmen. så vi håller tummarna för att det fortsätter såhär 🙂

 2. anna

  Blir irriterad: varför inte sola magen? blir barnet grillat annars eller? solskadat? barnet ligger väl skyddad i magen och blir inte ett dugg påverkad av att få sol på sig, snarare varmt och mysigt. Hur gör kvinnorna som bor i varma länder året runt? Det är så mycket pekpinnar hit och dit, gör vad du känner för det är freaking sommar ute snart och du ska fan visa den fina magen där jag by the way tror ligger en liten kille. Hormonrand tyder oftast på det men man vet ju aldrig? haha KRAM

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   anna: klart man kan sola magen 🙂 jag tror hon skojade lite eftersom hon gjorde en flirtgubbe.. jag tror mest att huden blir skadad av solen i så fall, eftersom den är såpass uttänjd. den är väl lite känsligare än vanligt. jag kommer visa min mage i sommar, jag tror nog att h*n bara kommer njuta av värmen 🙂 ja vi får se om du har rätt eller fel angående hormonranden 😉 KRAM

 3. Cathrine Ydstines

  Hærlige bilder 🙂
  Varmt i været og litt sol i dag også, flott 🙂
  Rosenborg kamp i kveill, jaaaa 🙂 Gleder meg masse til jeg skal dra på kampen, håper det blir masse folk, stor stemning og ROSENBORG SEIER:)
  ROSENBORG <3

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Solveig: hehe nejdå 😉 va ju tvungen att få lite färg nu när solen äntligen tittade fram.

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Karin: tack! Jag har massa olika, en Geisha på höften med lite blommor och en tass, en svala, ett fyrklöver, 3 hjärtan, blommor, en tjej med lite annat runtom på ryggen, en rosett. Det var nog alla 😛

Annons