Fotboll! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Fotboll!

Nu är det snart dags att åka mot Lerkendal för att se Rosenborg-Vålerenga. Jag kör på mitt nya blåa linne från h&m, orangea naglar och läppar. Med min nya orangea väska som ni inte fått sett än 🙂 Får se om jag kan ta några bättre bilder senare.

Ska ni se matchen ikväll? Nu hoppas vi verkligen på vinst, nu är det dags för det! Jag vågar inte gissa vad det blir.. Jag bara hoppas att vi vinner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cathrine Ydstines

  Jaaa, da vart det RBK seier, velfortjent etter den innsatsen og viljen de viste på kampen 🙂 For en stemning det var på Lerkendal i går, helt hærlig 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Anna: det är ett oranget max factor tror jag.. det är inte så bra så jag ska nog köpa mig ett nytt oranget 🙂 de från makeup store är bra!

 2. Felicia

  fina du! tänkte höra om du bara är intresserad av fotboll eller några andra sporter? hockey vm drar ju igång till veckan, något du kikar på? 🙂 kramis!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Felicia: Hockey tål jag inte!! Värsta jag vet 😛 Så det kommer jag inte kolla på. Handboll tycker jag är kul att kolla på. Både damer och herrar. Innebandy är också kul ibland 🙂 Kram

 3. Jenny

  Hej! Har följt din blogg ett bra tag och jag gillar den verkligen!!
  Du ser alltid så snyggt och naturligt sminkad ut, jag undrar vad du använder för sminkprodukter till ansiktet? 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Jenny: Hej! 🙂 kul att du gillar den. Jag använder mig av ett lätt puder från chanel, lägger på med en borste så det inte blir så tjockt lager. Jag är inte så mycket för foundation och sånt. Eftersom att jag nästan aldrig har behövt använda det tack vare att min hy nästan alltid varit fin och jämn. Sen så lägger jag lite rouge, från makeup store. Fyller i brynen med pensel och tri brow color från makeup store. Där blandar du ihop din egen färg så det passar dig. Finns 3 att blanda mellan. Så har jag lite kajal längst ut uppe och nere på utsidan av fransarna. Men bara på yttre delen av ögat. Och så mascara på det 🙂 Vet inte om det blev så bra förklarat nu.. hehe.

Annons