Ont i magen – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Ont i magen

I morse åkte Mickes familj hem igen. Det var ganska tomt här när vi gick upp. Nu känns det plötsligt som en evighet tills vi får nästa besök, när det nu blir? Och allt känns rätt tråkigt. Jag blev lite smått deppig nu. Har en jobbig känsla.

Igår kväll gick jag och la mig i sängen med världens magknip. Varför ska man ha såhär ont i magen ibland? Jag tror alltid att det är något fel. Det kommer alltid sent på kvällarna och nätterna. Är det någon annan som känner likadant? Jag fick lite smått panik när jag inte kände någon spark igår kväll. Försökte putta på magen och se om h*n puttade tillbaka. Men till slut kom det en svag spark och jag kunde somna. Nu kan det väl inte vara urinvägsinfektionen som framkallar magsmärtan eftersom jag just ätit medicin för det.. Ska tillbaka till läkaren om några dagar och se så den är helt borta!

Men i morse ville h*n leka med pappa i alla fall. Micke låg och kände på min mage medan jag sov, så jag kände inte så mycket av det. Men det var de största rörelserna och sparkarna som Micke känt hittills. Så det känns i alla fall bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Just det fick också urinvägsingektion under graviditeten. Inte roligt alls alltså! Men det är tydligen mycket vanligt

 2. Erika

  Från din förrförra blogg hittade jag hit! Ny blogg varje år eller!? 😉

  Jobbigt att du har ont. Men det hör ju som lite till. Magen som töjer ut sig osv. Jag födde barn här i Trondheim i januari i år 🙂 blev ju som lite nyfiken på var i stan ni bor? Grattis o Lycka till med allt!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Erika: Haha 🙂 Nej nu bytte jag bara för att jag skulle ha ett eget domän. Så nu blir det nog inget mer bytande på ett tag 😉 Jaa precis, det hör ju till. Men nu har jag inte haft sådär ont på några dagar i alla fall. Så det är skönt. Åh vad spännande! Kan du inte berätta lite om det? Bor du i Trondheim nu? Vi bor på Lademoen. Tack! 🙂

 3. Kajsa

  Åh, jag längtar till mina första veckor är över.. Mår så dåligt! Kan inte du berätta hur det var för dig innan du började må bra, typ bad du kunde äta, hur ofta du kräktes och ja ALLT! Och vad vad var det för medicin du fick äta? Krams

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Kajsa: Jag förstår det! Det är inte kul alls att må illa. Usch. I början kunde jag typ inte äta någonting.. innan jag fick mina piller. Jag åt vitt bröd och lite frukt typ. Mest på kvällen för då var illamåendet inte så illa. Men jag spydde inte i början, fast jag hade nog gjort det om jag ätit fast jag mådde illa. På julafton åt jag ett vitt bröd och lite glass på hela dagen.. haha 🙂 Efter jag fick medicinen började jag kunna äta, så då kunde jag äta nästan allt.. Eller det jag gillar i alla fall. Men direkt man tog en tugga för mycket så sa det stopp och jag ville spy upp allt. Jag spydde kanske en gång i veckan efter jag börjat med pillerna. Hade jag inte ätit dom så hade jag garanterat spytt varje dag! Lergigan comp tror jag medicinen heter, det är för åksjuka och illamående. Det är på recept. Men det finns även receptfria på apoteket som du kan äta, som är för åksjuka. Dom funkade inte på mig men på vissa funkar dom bra! Hoppas du mår bättre snart, vet hur jobbigt det är. Men det kommer vara JÄTTE skönt när det går över 🙂 så det är bara se fram emot det. Kram

 4. Josie

  Jag är precis likdan tussan! Känner jag inte en spark på ett tag är jag där och gruffar och innan sparken kommit har jag hunnit få en panikattack eller två! Tyvärr hör till till..oroliga kommer vi vara restena av våra liv nu! Ont i magen har jag ofta..men kolla ändå med BM:)

  kramis

 5. HM

  Min bebis er våken på natta, og sover på dagen… 😉 Det hender jeg er urolig, men forsøker å tenke på hvor mye den rører seg uten at jeg kan kjenne noe som helst. Det kunne man jo se på ultralyden. Ganske interessant 🙂
  Mageknip her med….. Og ALLTID på kvelden. Det gjør vondt! Bare 3-4 måneder igjen, vi får tenke på gevinsten og holde ut 😀

 6. Johanna

  Jag fick några dagar då det lugnade ner sig rejält i magen och var då jätte orolig. Det är så jobbigt att ha den där oron. Jag minns att jag tänkte att jag längtar tills hon kommer ut så att jag har bättre koll på henne och då är vi två föräldrar som ser efter henne. Men oron sitter kvar än och är om möjligt ännu värre. Allt speciellt i detta land är en potentiell fara för mitt barn. Bara att vänja sig.
  Men bättre fråga din barnmorska för mycket och ringa om du undrar eller bara vill komma över och lyssna på hjärtljud. Dom är van! 🙂 Även om det inte är någon fara kan det vara skönt att slippa oron en stund.

Annons