Middag – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Middag

Åh jag är så sjukt hungrig nu! Ska snart åka. Men maten är inte förrän vid halv 8 eller till och med 8. Jag måste nog käka något litet innan, annars kommer jag avlida. Jag har på mig min nya klänning med en axel från Vero Moda 🙂 Ni ska få se en bättre bild senare. Den känns väldigt somrig. Har en i en annan färg också. Fint när man har bälte under magen så den syns.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   T.A.S: Tyvärr så tog jag inga bilder där igår kväll. Men bilder på min outfit kommer upp om en stund i alla fall 🙂

 1. Cathrine Ydstines

  Så vakker du er 🙂 Flott topp og fine krøller i håret 🙂 Du er så naturlig vakker 🙂

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Oda: Tack! Du är så snäll. Ja jag åt lite pannkakor hemma hos Lina innan middagen 🙂 hehe. Så jag hann inte hungra ihjäl.

Annons