Balkongmys – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Balkongmys

Såhär ser vår dag ut idag. Min, Geisha och bebis. Jag sitter och äter mitt wienerbröd som jag fick av Mikael. Med en kall burk cola! Så jäkla gott. Hoppas på att få lite färg idag. Man känner sig finare när man är brun. Nu vart det jäkligt varmt, måste nog ta av mig mjukisarna!

Åh. jag tänkte just boka in ett nytt ultraljud i 3D. Men så har dom slutat göra det där vi tänkte göra det!? Så jäkla typiskt. Vart ska vi nu göra det? Ni som är från Trondheim, vart kan man göra 3D ultraljud? 🙂 På Medicus gör dom inte längre. Jag vill göra NU NU NU. Måste ha något att längta efter och se fram emot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Härligt att höra att de är bra.
  haha det kan jag nästan tänka mig 😀
  det låter härligt, kanske kan inviga våran balkong med mat? 🙂
  Kram

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Emma: Du det tycker jag att vi ska!! 😀 Hoppas den är stor nog så jag får plats då 😉 Haha. Kram

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Emma: Hej!!! 🙂 sjukt skönt att solen äntligen hittat hit till Trondheim! Det är vi inte bortskämda med 😛 Det går bra med oss. Jag kommer om en månad ganska exakt, så då får vi mysa i solen i Västerås. Förhoppningsvis 🙂 KRAM

 2. Lina:)

  Så arti:)
  Blir vel uke 26 til meg også, men den 27ende uken som det så
  fint kalles… Uansett; 25+ 5 i dag!
  Lykke til!

 3. Lina:)

  Hmm! På hjemmesiden står det jo at man skal få
  USB minnebrikke med video og bilder på..
  Kanskje man må bestille spesifikt 3D ulyralyd?
  Eller gjorde dere det sist?
  Kjedelig å bare få 2 bilder..

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Lina: Ja vi fick ett USB minne med en massa bilder och små video snuttar. Men det är mest i vanliga ultraljuds bilder. Inte 3D.. Så man kanske kan säga till att man bara vill ha 3D bilder och inte vanliga. För det har vi ju massa redan och vi vill se hur h*n ser ut i 3D 🙂 Fast vi gjorde det ju iofs i vecka 15 då.. Och man rekommenderar ju att man gör 3D i vecka 24-26 för att få bäst bilder. Så det kanske var därför vi inte fick så många 🙂 Jag får ringa och fråga helt enkelt!

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Lina: Jag var på ultraportalen och gjorde mitt första ultraljud.. Tyvärr fick man bara 2 stycken 3D bilder där, resten var vanliga ultraljudsbilder. Jag vill att alla bilder ska vara i 3D 🙂 Fast man kanske kan få det om man ber om det? Så tråkigt att dom inte gör 3D på Medicus längre just när vi ska göra det… typiskt 🙂

 4. tilda

  myspys ni har det, du & geisha o bebis! 🙂
  Nu måste vi luncha snart, flyttar ju härifrån snart så vi måste hinna ses innan!
  kramis tildis

Annons