Last night – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Last night

Gårdagens outfit såg ut såhär. Nya klänningen från Vero Moda, den efterlängtade orangea väskan från H&M och bäst av allt, världens finaste skor på fötterna 🙂

Middagen var jätte trevlig igår! Killarna hade lagat 4 olika förrätter. Tyvärr så kunde jag nästan inte smaka på någon av dom eftersom jag inte kan äta allt nu när jag är gravid. Men det såg riktigt gott ut i alla fall 😉 Huvudrätten och efterrätten var goda. Bebis gjorde att jag inte fick i mig så mycket som jag kanske velat.. Det tog stopp väldigt snabbt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Emma: Hej! 🙂 Ca 200 kr kostar den. Ett kap!! 🙂 Den kostar olika i Sverige och Norge så är inte säker på exakt pris.

 1. tilda

  🙂 ja mår bättre idag! 🙂 förkylningen börjat att ge med sig!
  Hoppas nu att det är över! Nästa vecka måste vi hinna m en lunch och lite mysig shopping! Klemmis 🙂

Annons