Mina gamla skinn byxor – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Mina gamla skinn byxor

Jag kan ha mina gamla skinnbrallor från Zara! De var lite förstora förut så nu sitter dom ju som en smäck. Lite tajta i midjan men det går fint ändå! Dom är ju såpass låga att dom går under magen 🙂

Imorgon skulle vi egentligen fotograferas men fotografen var bortrest så det får bli efter helgen istället. Så tråkigt, jag som hade sett fram emot det imorgon. Så nu har jag ännu ett par dagar att fundera ut vad vi ska ha på oss. Har ni några tips så tar jag gärna emot dom 🙂 Jag vill inte göra en vanlig tråkig gravidfotografering.. Imorgon ska jag i alla fall ner på stan och kika efter ett par jeans/jeans shorts som är låga i midjan. Det hade vart fint på fotot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Romanique: Ja jätte spännande! 🙂 Det blir nog ganska enkla kläder, eftersom fokuset är på magen 🙂 Byxorna var lite stora innan, dom töjde sig nog lite så de blev lite för stora. Men nu sitter dom bra! 😛

  1. josefinlustig
   josefinjohnsson

   Ida: Rosenborg hade kontakt med en fotograf så vi valde honom, vet inte vem det är men det blir säkert jätte bra 🙂

Annons